måndag 3 mars 2008

Kusthelg

Då var släkt- och vänhelgen i Piteå till ända. Många bra saker hände, här är några:
  • Barnet sov HELA vägen från Kiruna, Malmbergsgatan till Piteå, Månskensgatan tur och retur utan gnägg, grin eller gnäll! Världens bästa bilåkarunge! Bådar gott inför fler resor till kusten och längre.
  • Träffa tjocka släkten = mycket famnhållning för Eli, paltmiddag, loppis och umgänge.
  • Premiärfika på Krokodil och Jonas fick en falukorvsmacka!
  • T &T's potatisgratäng och blåbärspaj i Kvarnis och M & M's hemlagade pizza på Djupviken.
  • Bröstmjölk funkar som stylingprodukt i håret, typ gel.

Idag hemma har jag tagit tag i uppackande och smutstvätt, åh vad glamoröst hemma mamma livet kan vara... Vi har gått upp på stan, jag har köpt tyg, förlåt, ännu mer tyg och nu måste jga börja sy innan vi svämmar över i tygbitar och innan barnet är för stort för att vara klädd i pyjamas med rosa och bruna tomtar och svampar på.

På eftermiddagen hittade Malin i Backen till storstan från fjällvärlden och rapporterade om en kall förra vecka i Gränsen och om en tom husvang under påsk och ett framtida gästrum i Katterjåkksstugan... låter bra! Malin kan baka goda muffinsar hon!

Måndagkvällar brukar vara sköna och lugna, så även denna. Pappan och Eli sitter som vanligt i soffan och har en solskenskonversation, jag ska inte störa för då brukar det bli matgnäll! Nu ska bara bäddas rent innan man får hoppa i säng, i EGEN säng!

3 kommentarer:

Emma sa...

oj vad ni verkar ha haftg de trevligt vid kusten. själv så har jag legat hemma i feber, hosta å en massa snor hela helgen. fick order om att gå hem från jobbet i går å inte komma tillbaka fören jag var frisk. suck! skit trist å ligga hemma å inte orka göra nått.nå de ger väl sig snart hoppas jag.

Anonym sa...

ni verkar haft en fin helg i pitea. vi onskar dock att vi ocksa hade fatt vara med och leka. men forhoppningsvis ska det inte droja allt for lange innan vi ses. NoE

Anja och Jonas sa...

Emma får krya på sig! Drick nyponsoppa och ät glass. Helst ska någon man gillar laga och servera, försök med Hampe!

Vi längtar också efter farbror och tant Evve, kom hem snart! Eli börjar bli stor! Fast njut så länge ni är där borta, det är ännu vinter när ni kokmmer hem!