tisdag 18 mars 2008

BC

Idag hade vi lunchbesök av Elis 3-männing Ceasar. Eller Bengt Ceasar som han heter. Det är han som är Sötnosen till höger.

När han blir stor kan han bli en stekare med backslick, rosa Lacoste skjorta, grå tajta designerjeans, läderdojjor och presentera sig som 'BC'. Det är såklart skillnad på kan och ska, jag tror inte på allvar han ska bli en stekare på Stureplan, men jag fick bara bilden av en glidare med namnet BC och kunde inte låta bli att spinna vidare i fantasin.

Förutom Ceasar var även hans mamma, pappa, moster och mosters man här, men inte hans tvillingkusiner, Leah och Julia.
Under mössan och med ölburken, bilder från ett besök i vår gamla lägenhet. Jag törs inte säga vem som är vem för då ljuger jag!





Eli har inte sovit många minuter idag. Ville helt enkelt inte, men trots det relativt glatt barn som även bjöd sina släktingar på några leenden.

Jonas har speedshoppat på Coop ikväll strax innan stängningsdax. Han kunde konstatera att man inte hinner storhandla på 20 minuter. Hälften av det vi skulle ha kom han inte hem med.

Imorgon blir det besök av bäbisarna Selma och Sigge och deras mammor. Kvällen innebär packning av takbox, tankning och förberedelser för fjällfärden på torsdag!

1 kommentar:

Malin&Johan sa...

Ooo, vad härligt det ska bli i påsk! Ses snart... :o)