lördag 8 mars 2008

På tur

Idag klädde vi ut oss till hurtiga norrmän med turskidor, snölås och pulka och gav oss ut i naturen! Färden startade direkt utanför huset, över vägen, genom gårdarna, via gångbanan, ut på skoterspåret och till sist runt elljusspåret. Inte gå på tur i rätt bemärkelse, men man tager den natur man haver.

Jycken fick också göra sitt dagsverke genom att dra en bit, annars var det mest jag som skötte pulkan för Jonas hade fullt upp med att sköta balansen med lös häl. 'Free your heel and your mind will follow'

Eli fortsatte sova så gott i pulkan när vi kom hem igen så vi rensade och organiserade uteförrådet. Sedan flyttade vi in, storstädade och bar ner skrot till förrådet. Numera har vi ett flyttkartong-fritt vardagsrum, endast 2 månader efter inflyttning.

2 kommentarer:

Emma sa...

ohh så härligt de ser ut. vill oxå gå på tur, men när ska man hinna. vars tar tiden vägen? har ju ex inte rört mina stighudar på 1½ år. stackarna måste vara lessna.

Sandra sa...

Det kan ju inte bli mer hurtigt än så där ;) Vill också ge mig ut en sväng i friska luften, men istället blir det att vara ambitiös i skolarbetet.... Hoppas allt är bra med er. kram