måndag 17 mars 2008

Straff

Bara för att vi förundrats över hur glatt och nöjt barnet är, äter, skrattar och byts blöjor på i vaket tillstånd, så kom straffet i eftermiddag när Jonas kom hem från jobbet.

Nu ska det bara bäras.

Försök lura en sovande 2månaders att det är samma sak att sova på pappas bröst som att sova på kallt lakan i ensam spjälsäng.
Fast hon somnat och sovit 20minuter på Jonas mage var det omöjligt att lägga ifrån sig för att få äta middag utan barn i famnen.

Nu bärs det och sovs igen.

Kanske ont för att doktorn klämde och kände för mycket på en liten knöl hon har haft. Som var i det närmaste försvunnen innan vi var hos doktorn, men nu är större än någonsin. Dumma doktorn!

4 kommentarer:

Susanne Snäll sa...

Hej på er! Vilken söting till dotter ni har! Det är roligt att följa städmanier, uppesittarnätter och bebissnack på er blogg. Kul att ni kommer till Gränsen i påsk också. Då kanske man kan få en glimt av flickebarnet? /Susanne-två öar och en fjällstuga (måste ju käckt skriva min bloggsignatur)

Sandra sa...

God kväll!
Hoppas allt är bra me lill-Eli nu och att hon låter sina kära föräldrar få en lugn kväll ikväll....själv har vi tagit de ganska piano, käkat, sett hockeyn o jag har pluggat som vanligt....Hälsa Jonas. Kramar från kusten, björkgatan 33

Anja och Jonas sa...

Susanne - vi hänger ju i Syk-vagnen i påsk så träffar du henne lär du säkert träffa oss också.
Skulle vilja skriva mer om fjäll och fart, men när vardagen är blöjor och bäbis så blir skrivandet det samma.

Sandra - barnet lugnade sig och vi fick en stilla natt till kl.5.30 när den lilla glada vaknar och vill umgås!
Går skolan bra, praktiken?

Sandra sa...

Ja det verkar svänga som i en berg-och dalbana när man skaffar sig en liten....antar att det är charmen me de hela trots att det inte alltid är lika roligt att vara förälder.

Skolan går bra men har mycket som vanligt att göra, inlämningsuppgifter,stor rapport,tenta efter påsk och har nyss redigerat klart en 22min lång redovisningsfilm om barns läs- och skrivinlärning. De du ;)

Efter påsk, v.14-16 blir de praktik ute i Klöverträsk, så där sprack min plan att kunna vara i gränsen tillsammans me Oskar under hans lediga vecka. Men men får försöka lösa det på annat sätt.

Ha en fortsatt trevlig dag!