onsdag 7 november 2007

Tjockis-gympa

Igår kväll var det premiär för gravido-lek och plask i sjukhusbassängen!

Ett helt gäng putande magar klädda i lånade gröna och noppiga baddräkter skvalpade runt till taskig musik från mitten på 90-talet (Di Leva, Caisa-Lisa, Idde Schultz, melodifestival... Vi är inte bara tjockisar utan gillar dålig musik också!) Dansa runt i ring, paddla med armarna, daska på rumpan och bli röda i ansiktet. Sedan avslappning, först 2 och 2 där man stod mellan varandras ben och höll sin partner runt skinkorna för lite flythjälp, och till sist flöt alla tjockisar runt i bassängen med hjälp av flytkuddar, krockade som bumperbåtar och fokuserade på sin bäbis som skruvade sig ner i livmodern...

Det var det. Jo, visst var det var skönt och säkert ännu skönare ju större man blir, men måste det vara så himla tragisk lokal, ful baddräkt, dålig, nej skitdålig musik, gammalt program, plyschig gympatant och fjantigt avslappningssnack?! Kan man inte rycka upp det här med att vara gravid snart, annars börjar jag lessna!

1 kommentar:

Emma sa...

Ha ha helt underbart. Hade verkligen vilja se en bild på denna aktivitet. Måste sett spektakulärt ut med massa bollar som guppar omkring i gröna baddräkter. :)
Själv så ska jag åka skidor på lördag. Ska inte bli polis och som sagt åka en massa skidor i vinter med början på lördag.