måndag 5 november 2007

Boa-Jonas

Kl.16.45 blev jag hämtad från jobbet och hemkörd till nykokt palt, tillagad i den nya hushållsassistenten vi fick av farfar och Biggan i helg. Gud vad bra med en hemmapappa!

* * * * * * * *


Så här står det på Gravid.se's graviditetskalender i v.29. Observera att det gäller PAPPAN!



Pappa/partner
Har du börjat boa än? Boande innebär att hemmet och rutinerna iordningställs och ses över inför den nya familjemedlemmens ankomst. Ni kanske köper barnvagn, skötbord, vagga och spjälsäng. Tänk på att vissa barnvagnsmodeller måste beställas i god tid. Var ska skötbordet stå? Vilken barnvagn har fått bäst i test? Måste vi ha en ny barnvagn? Vagga kanske ni inte behöver och spjälsängen kan ni kanske vänta med.
Boandet innebär också att ni organiserar hemmet på andra sätt. Lagar trasiga möbler. Flyttar eller renoverar. Städar i källaren. Målar om och tapetserar. Syr gardiner och vårdar kläder. Bygger ut och renoverar. Allt för att skapa ett välkomnande hem. Gör en lista på vad ni vill ska göras men ställ inte allt för höga krav på er själva.

* * * * * * * *

Tur då att vi bara har 45kvm hyreslägenhet att boa på så det inte går helt överstyr med renoveringar och utbyggnationer!

1 kommentar:

Emma sa...

Ohh, sjukt avis på eran paltmiddag. själv så har man slagit nytt världsrekord i soffliggning i dag iaf. Urch är lite lat. Måste nog få börja jobba snart. Men i morn ska de gymmas klockan 07.00 och sen så skall de vallas skidor. de nu. kram