torsdag 1 november 2007

Här glider man runt i sina sköna skor...

Till middag hade jag (Jonas jobbar över igen...) besök av den här damen och hennes mamma (hennes mormor skymtar i bakgrunden)
Ibland är det som att skorna är ganska stora när man är liten, då är det säkrast att sätta sig ner så man inte snubblar över sina egna fötter!
Mormor däremot hade köpt fotriktiga skor som var runda i sulorna, snacka om att glida, eller rulla, fram i sina sköna skor!

1 kommentar:

Emma sa...

Ni verkar ju ha de ganska bra där uppe i landet, jonas jobbar å du sköter hushållet som vanligt då! ;)
Jaru, här är de storm som bara den. Man får som hålla i sig när man går ut. Träffade Katterjokks borna i dag. (mattias o lotta) dom hade letat sig ner åt landet för att ställa ut en av hundarna.

Du får nog ta å träna lite på de där med matningen av junior. Tror inte att dom blir så glada om dom inte får nån mat. Men jag vet inte säkert. Har ni några bra namnförslag då? För ni kan faktiskt inte kalla den ploppen. låter inte alls bra i folkmun. hade ett bra åre namn på tungan i dag, men de verkar ha ramlat bort nånstans långt bak i huvudet.
ha de så bra å hoppas ni tar er till stugan. Så trevligt. Själv så hoppas jag att mannen ska söka sig hemmåt landet i helg. tjing