måndag 25 februari 2008

Kusten väntar

På torsdag styr vi Passaten mot Piteå. Träffa familj och vänner där som ännu inte sett Eli, ja även de som redan träffat henne är nog intresserade kan jag tro!

Jonas jobbar i Svappavaara på torsdag så jag och Eli ska hämta upp honom där kl.15 och sedan rullar vi söderöver. Får hoppas att den lilla ponnyn tänker sova hela vägen och inte grina och gnägga.

I morse dess var grovarbetarna här och bytte spis till en sprajtans ny! Det var värt att ha den gamla trasig igår när vi fick en så ny och fin. Och så fick vi ju en ursäkt att äta hämtmat igår. Jonas fortsätter jobba på sin redan risiga kista, kålpudding, tacos och thaimat, hans mage blir aldrig sig själv igen!

2 kommentarer:

Mari sa...

Blir kul att träffa Eli (och er) till helgen. Jag jobbar kväll torsdag, fredag och söndag - så vi hoppas ni vill käka middag med oss på lördag!

Antar att du hörde att påskresa blev lite dyr för vår kassa, men hoppas ni kommer till Låssbäcken så kan vi göra dagsutflykter med pulka därifrån!

Kram kram.

Anonym sa...

Ja, tyckte också det kändes dyrt för mammapenningsplånkan, men enda och billigaste alternativet tyvärr. Nackdel med att inte vara fjällboende längre...
Ska säkert gå bra med middag på lördag, vi får viga de andra kvällarna till släkten. Ska bara kolla med Jonas så inget är planerat.
Ses snart! Kul!
Kram