söndag 10 februari 2008

Helg resumé

Då har helgen kommit och gått. Fast jag är "ledig" hela veckorna känns det ändå att det är helg och att den går alldeles för fort! Jonas var ledig halva fredagen, han ska försöka jobba in under veckorna och vara det framöver om det funkar med jobbet.

Igår var det vårkänning i luften, idag blåsigt och plusgrader "Så fort det blir varmt börjar det blåsa" har man alltid fått höra och, ja, det stämmer!
Emma var här igår kväll, hon kom med salta svarta godisar och 1l lingondricka som vi åt och drack under melodifestivalen. Krister Sjögren hade man kunnat vara utan, kanske hela melodifestivalen, men det är ändå ganska kul att kolla och kritisera. Det är väl vad det går ut på, kommentera fula kläder, dålig låt, knäpp frisyr och taskig koreografi. Sjögren klassade in på allt det där och lite till!

Idag har vi sovit ganska länge, hängt upp stringhyllan, målat, druckit kaffe hos Heidi tillsammans med Stigge och Leila samt Daniel och Olov som var hemkomna från Gränsen. Stigge visade att gammal är äldst, han hade varit på 40-års kalas och inte fattat Leilas vinkar om att gå hem, utan tolkat det som att han skulle svepa en whisky till! Det tog ut sin rätt idag...

Nu ska jag ta en dusch, sen mat. Pappan och barnet kurar under täcket med boken. Ser skönt ut!

3 kommentarer:

Malin&Johan sa...

Hallå föräldrarna!
Vad säger ni om en påhälsning på fredag? Vi åker från kusten efter lunch och skulle kunna ta med oss fika om ni kokar kaffe (och en kopp te).
/Malin

Anja och Jonas sa...

Tja Mallan-snart-stor-men-inte-vuxen!
Te- coh Kaffebesök på fredag blir mycket trevligt! Den där masarinkakan med chokladglasyr lät ju inte helt fel, vi har pratat om den sen vi läst om den på din blogg... Man kanske kan få recept?
Hörs på fredag då! Är det du o killen? Vi bygger sittsäker stol åt honom!

Malin&Johan sa...

Vi blir en threesome, jag, killen och Anna K. Om inte annat får killen sitta på golvet. Får han sällskap med Lycka blir han lycklig!

Kan vidareförmedla receptet ikväll. Det bästa är att det blir mycket kaka och den räcker länge!