fredag 26 december 2008

Julen - check

Juldagarna avklarade. 

Julafton blev lite inproviserad eftersom vi ställde in Pite i sista minuten, Jonas var fortfarande lite hängig efter magsjukan. 
Det blev långfrukost och spontanshopping när Eli var hos mormor och morfar på morgonen. Sedan lunch hos dem, Kalle, men dock ingen paketöppning, den var avklarad redan på söndag då vi hade lilla julafton hos dem. Hem och tog det lugnt på kvällen som enligt Jonas förvandlades från en vanlig onsdag till lördag med hjälp av en cola och pingvinstång! Somliga kräver inte mycket för att känna sig lyckliga!

Igår körde vi så tillslut, två dagar försenade till Pite. Lunch och paket med farmor och sedan middag och fler paket hos farfar. Eli var dock mest intresserad av papper och att äta på värmeljus och blommorna...
Jonas tog en hemvändarsväng på krogen och jag hängde med fasters festkompisar tills dom gick ut, sedan gick jag hem.

Idag har vi promenerat så att jag fick känningar i fogarna. Bådar inte gott efter en 1-timmes prommis... Körde farmor till Kallax och shoppade sedan en 37-tums TV till faster på mellandagsrean. Max blev det också innan vi åkte hem och monterade och installerade nyinköpet. 
Eli har badat badkar och nu är det snart läggdax för henne. Detsamma är nog inte långt bort för de vuxna heller....

Inga kommentarer: