måndag 3 november 2008

Allhelgonahelg

Helgen har varit mycket mat och umgänge.

Mina 3 kusiner inklusive familjer och tillsammans 7 barn träffades här i Kiruna under fredag och lördag. Det var spöken, skelett, häxor, godis och Trick or Treat för barnen och palt, kaffe och öl för de vuxna.
Lördag tog vi en promenad till lekparken. S-tan vad kul det är att åka pulka! Längtar tills Eli blir lite större så vi kan åka tillsammans! På eftermiddagen smög 'alla mammor' upp på min kusses nyinredda övervåning, la oss i deras dubbelsäng och tittade på Sex and the city. Det tog 1 timme innan första barnet hittade oss, men med lite glassmutor blev de nerskickade till sina fäder igen.

Igår tog vi bilen till Katterjåkk och hälsade på Malin i Backen. Solen skymtade när vi kom fram, men efter en löjromslunch tog vi oss ut på tur drog det igen och blev snöstorm. Trots allt härligt att vara ute när man väl är där i elementen, men hade vi suttit inne när det började snöa hade vi nog aldrig tagit oss ut. Man kan ju smälta eftersom man är en sån sötnos.

Kvällen, som vanligt. Jonas skypade med sin bror och syster och jag somnade på soffan as usual.....

1 kommentar:

Lisette sa...

Hoppas det blir positiva besked imorgon. Det är aldrig kul med uppsägningar - helst inte när världen ser ut som den gör just nu.