onsdag 31 oktober 2007

Myror klättrar i träd

Idag har vi ätit myror som "klättrar i träd", en rätt från nudelkokboken vi fick i julas.

Jonas utlåtande: "Hä va it så äckligt" och så höll han på att somna i tallriken efter 3e dagens 12-13 timmars skift 60m upp i en personkorg för att fixa en bullerdämpare på en skorsten i Svappavara i blåsten i mörkret...

Stackars Jonas! Och igår var vi på akuten för han hade petat in något främmande föremål i ögat som inte ville komma ut.

Jonas meddelar att han kommer göra nypremiär här på bloggen och då ska han berätta om sin jobbvardag, the true story, inga försköningar, sanningen rakt upp och ner inklusive bildbevis. Industrimekaniker säger ju inte så mycket om vad man gör egentligen!
Men han måste börja någon annan dag för idag orkar han inte.
(Jonas sitter ca 1dm ifrån mig på soffan och säger allt det här, så man kan säga att det är han som skriver via sekreterare....)

Vi hoppas i allafall komma iväg till stugan på fredag lunch, allt beroende på hur det går för industrimekanikern med mörkerjobbet i Svappis-gruvan, administratören Anja tänker då sluta kl.12!

Jonas har inget mer att tillägga, bara att han inte kommer orka hålla sig vaken tills Heroes börjar...

Over and out för ikväll då!

1 kommentar:

Emma sa...

Jag ser verkligen fram emot att få den äkta genuina berättelsen om att arbeta som Industrimekaniker. Ett yrke som jag alltid varit lite nufiken på! Ska bli skönt å slippa fundera på vad han egentligen sysslar med på dagarna.