måndag 14 april 2008

Familjehelg

Under helgen var familjen från Piteå och hälsade på.
Eli gjorde sitt bästa för att underhålla och hon blev ordentligt bortskämd av att ständigt vara i famnen. Hon tog också farfar och faster på barnvagnspromenad, fick äntligen träffa farbror och Evelina och visad glatt upp alla konster hon kan (lyfta huvudet, dregla, le). Fotograferna förevigade som synes ovan.

Söndagen blev lugn, vi tog en långpromenad i snöfallet, jag tog en tupplur på soffan, Sara & Tobbe kom på middag på kvällen.

Idag har Jonas åkt till Jokkmokk på jobb hela veckan. Eli har premiärsimmat med smådoppingarna på bäbisbadet. Det var ryggsim och magsim, lite vatten över huvudet, bubbel i vattenytan och 'lilla fisk-sången'. Jonas får följa med nästa gång och fota bad-bruden för bildbevis här på bloggen.
Imorgon åker vi till Tärendö.

2 kommentarer:

Emma sa...

Ser ut som att Eli är på utställning. Placerad i centrum på ett podie. Hoppas hon hade kammat håret och polerat pälsen ;)
Dom där små doppingarna låter lite smidigare än de gröna flodhästarna som vi läst om tidigare. Nu är de bara 2 veckor kvar att jobba, sen fri! Eller nått...
Ha de så bra i Tärendö.

Mari sa...

Vilken härlig bild!