lördag 26 januari 2008

Patrik / Patricia

Nej, hon ska inte heta Patricia, men när man hör det här blir man ju sugen på att döpa henne efter en RIKTIG Piteåbo, Patrik i Mammas Nya Kille!

Lyssna på det här! Patrik listar Världens 5 bästa förfest-dricka:

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&id=974318 ca.17.58min in i programmet och efter 41.20min berättar Peter Nilsson hur man uppfostrar barn.

OK, för er som önskar, här kommer en liten bild på "Namnlösa" (Man kan heta så också, finns ett fjäll i Gränsen som heter namnlösa. Det är väl inte fel att vara uppkallad efter ett vitt fluffigt fjäll badandes i aprilsol?!)

Ser ut som hatten hamnat på sné efter att ha testat en och annan förfestdricka...



2 kommentarer:

Emma sa...

Ja de är ju inte illa å bli upkallad efter något så fint, men de låter lite så där småtrist, kansek skulle ta... hmmm nån fin tind kanske... kan ju inte komma på nån just nu. men hon ser ju helt ljuvlig ut :)
Patrik rockar hur fett som hellst!! Synd bara att de inte är nån som uppslattar denna man här i ÅRE... tror inte dom fattar de här me "pitbon".

Mari sa...

Fick en rapport från Piteåresenärerna i går (träffade Jonas syster på ÖB) och det låter ju som att allt är finfint. Hörde också lite om namndiskussionerna och det låter ju som att det inte blir Patricia eller namnlös ; )