tisdag 15 januari 2008

Boa o tvätta

Tvättmaskinen har förvandlats till en vulkan som sprutar sköljvatten över hela toagolvet. Så praktiskt för man får ett litet fotbad om man sitter på dass samtidigt som det inträffar!

Jag ligger och lyssnar efters spöket på nätterna.... fick veta av tjejen som bodde här innan att det spökar. Hon brukade höra både steg och hundtassar som gick mellan hallen, genom köket och in i vardagsrummet... Det är ganska precis på samma ställe som Lycka brukar ligga och sova på så det verkar vara ett snällt spöke och en snäll spökhund!

Natten till igår smällde det till mitt i natten och jag var övertygad om att det var spöket som var i farten, men på morgonen upptäckte jag att det var en limmad krok som inte pallat trycket för grytunderlägget som hängde i den. Alltså, inga spökbevis än så länge!

Gardiner och lampa har kommit upp i det ekande köket, men alla böcker står fortfarande och väntar i kartongerna på vardagsrumsgolvet. Vi har ingen hylla ännu, ska inköpas, men vi har inte hittat det vi vill ha, men vi tror vi vet vad vi vill. Eller så vet vi när vi ser det. Fast jo, Mio hade ju en fin möbel för TV och böcker, för 15000:- Nja, tror inte det blir något köp!

1 kommentar:

Emma sa...

vad ni rustar och står i. spännande med spöken... kanske är nån trevlig, kan man ju alltid hoppas.