måndag 24 september 2007

Mathelg


Helgen i matens tecken är avslutad, som vanligt alltid för snabbt.


Fredagen i Gälka belv som vanligt mysig, bastu och för vissa tappra dopp i sjön, dock inte för mig... Sedan en sen, start kl.22, men gooood middag med oxfilé och rödvinssås.
Lördag hade Sara ont i ryggen, men Tobbe tog oss på en tur på Dundret i höstfärgerna och snön på toppen. Skönt för både människor och en hund som fick ränna av sig skuttet i benen.

Sushin hemma hos oss på lördag var uppskattad av hälften av middagssällskapet, resten var nybörjare på sushi och tyckte det var sådär.... mindre bra med gigantisk disk som togs itu med på söndag morgonen. Därefter sanering av bilen och nu finns inte ett endaste mygg, knott eller fluglik kvar på lacken, det har Stejrnlund själv sett till!

Resten av söndagen gick åt till att hinna med att göra ungefär hälften av allt vi tänkt hinna, tidsoptimist som man är... dra igång tvättmaskinen, plocka lite lingon, hämta en orange lampa, m.m.


Dubbelfika på kvällen, först Malin och Andreas på väg från Katterjåkk till Luleå som kom med kladdkakemuffins med after eight på och till efterrätt ett försenat födelsedagsfika med mor och far som bjöds på Oreo Cookie cream cake. Tur för Emma som kommer idag att det finns minst en halv form kvar av den!


Inga kommentarer: