måndag 23 juni 2008

Morgonblogga

Jag och Eli hänger vid datorn. I sängen!

Jonas och jag såg slutet på American gangster (bra film, dock lite för happy ending för min smak) igår kväll och datorn hamnade sedan på nattduksbordet, så nu liggsitter vi bland kuddarna och surfar runt.
Har bl.a. kollat in alla fina bilder från midsommar på mina favoritbloggar. Håller på att ladda upp 150 egna bilder nu så sedan blir det uppdatering både på midsommar och även mormors födelsedag.

Söndagen var för övrigt väldigt mycket söndag. När vi vaknade i Tärendö, tidigt efter en myggfri natt, ösregnade det. Vi åkte mot Kiruna på förmiddagen när Eli sov. Lunchade i Emmas stuga vid Kalixälven och väl hemma blev det uppackning, tvätt och städ. Sedan glass i soffan innan film i sängen.

Eli har nog längtat efter sin egen säng för i natt har hon knoppat som en liten kattunge sju timmar i sträck innan det var dax för att äta första gången.

Dagen idag ska bli fortsatt undanplockning efter helgen, promenad med Emma, barn och hundar, titta in på affär för att kanske hitta en klänning att ha på sensommarbröllop.

Fast först, frukost och det NU!

Inga kommentarer: