måndag 18 januari 2010

kyligt

Den här lägenheten suger!

Dyr, svinkall, för liten.

Just nu är det det svinkalla som suger mest! Det blåser mindre storm ute och rakt igenom huset. Mattis får gåshud när jag byter blöja på honom i toaletten, Elis fötter är som isbitar trots ullsockar och mockasiner. Jag går med ylletröja och tjocksockar i tofflorna som också är kalla och stela.

Blä, jag vill flytta! NU!

6 kommentarer:

Sandra sa...

Usch så hemskt....aldrig roligt med kyla...snålar de in med värmen nu när de är vinter? Visst är vi norrlänningar men nån måtta får de väl ändå va? :P

Själv ska jag också flytta...Ska bli såå skönt att flytta från det stora lägenhetshuset som jag o min kära nu bor i. Ska flytta till en privat fastighet där det bara är två lägenheter i en tvåplansvilla, kommer bo på markplan så de är helt perfekt när man har hundarna, och grannarna är de bästa....Folk man känner väl...Kan inte bli bättre!

Lisette sa...

Jag förstår dig. FAB-lägenheterna är gamla och fina, men fruktansvärt dragiga och kalla. Man får se det positivt - När det blåser så blåser dammet till ena sidan av lägenheten och då blir det ju enklare att dammsuga.

Anja med kall näsa sa...

Sandra: norrlänning eller ej, fryser gör vi! 17,5 i morse inne! Härligt med flytt till bättre, skulle också känt mig instängd i stort lägenhetskomplex. Vilken tur ni har som hittat sån bra lägenhet! Vi bor också på bv, 3 lägenheter i huset, stor gräsmatta så allt är perfekt förutom kylan och att det är 1 rum för lite.

Pyret: smart! Du är optimist du, alltid hitta nåt bra i eländet! Ska se om det funkar att bara köra lite dammsugare under kökssoffan!

mäklarHanna sa...

kom till Pite vetja :) finns massor av varma hus och läggor att lägga vantarna på....

Anja sa...

Men nu har vi hela 20 grader inne! Rena värmeböljan!

Emma sa...

Förstår presci hur ni har de, har just börjat tina upp efter flera veckros kyla, har också storm över hela golvet, värmepannan orkar inte med när det är över -20 och fönstrena förvandlas till någon sorts utsug av värme. Burr... Vill bo i en varm lägga när det är så här kallt. Men i dag är de bara -6 och mitt hus har förvandlats till en bastu eftersom att pannan kör ut mega mycket värme när de är varmt. Någonstans är de fel! Kram på er i kylan...