måndag 27 oktober 2008

The doctors

Just sett avsnitt av 4:ans 'The doctors'

Amerikansk pratshow från 2008. De fyra läkarna, Lisa Masterson, Andrew Ordon, Jim Sears och Travis Stork ger medicinska råd och ställer diagnoser. De ger också tips på vad man själv kan göra för att leva ett hälsosamt liv och gästas av namnkunniga specialister.

Programledare: Ung lång snygg vältränad läkare (?) iförd operationskläder

I panelen: Mörkhyad, smal, sönderfixad barnmorska(?) och medelålders
absolut rynkfri gråsprängd plastikkirurg.

Frågor från folket:
'Hur ska jag gå ner mina sista graviditetskilon?' Barnmorskan förklarar att man inte ska äta för 2 när man är gravid och att man bara behöver få i sig ca 300 extra kalorier dvs likamed en extra cola?! Plastikkirurgen förklarar att det är en del i processen att gå upp i vikt och att många amerikanska kvinnor aldrig går ner de kilona igen. Det måste ju vara en orsak till att så stor del av den amerikanska befolkningen är överviktiga! Fast tjockis amerikanska männen då...? Kanske colan också är bov i dramat?

'Vad gör jag om jag måste föda hemma, min man somnade under första förlossningen?'
Barnmorskan rullar in en gravid docka som mannen får förlösa under ett skynke så att ingen får se vad som händer, för gud förbjude att man skulle visa ett könlöst docksköte in national television!

'Hur ska jag undvika att visa mina ansiktslyftningsärr?'
En blond silikonbystig frisörska bjuds in i panelen. Frisören är den som kan avslöja dig om du valt en dålig plastikkirurg, men vilken tur att plasticsurgeon i panelen är sååå duktig för på hans patienter kan man inte se ett spåååår av ärr intygar Barbie-frisörskan.... Undar om hon fick sitt bystlyft som tack för lite reklam för plastikkirurgen?


Hur dålig smak har egentligen TV4:as programinköpare?
Amerikansk 'Fråga doktorn' känns inte varken vettigt, informativt eller fyllt av bra tips på något sätt. Känns mer som en stilstudie i det korkad amerikanska dubbelmoral samhället.
Visa hellre Baywatch, det vet vi ju i alla fall är hitta-på och att Pamelas tuttar verkligen är silikon.

Inga kommentarer: