tisdag 8 juli 2008

Mig enligt personlighetsanalys.

Den där Malin i Backen hittar mycket kul, jag var tvungen att testa personlighetsanalys, se resultat nedan. Kan diskuteras om det stämmer...

Jag verkar ju kunna ha anlag att styra typ hela världen, eller åtminstone bli kommunalråd! Synd att det politiska intresset är så svalt.

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exeptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.


Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.

5 kommentarer:

Malin&Johan sa...

Professionell pokerspelare är kanske något att satsa på för dig då! Skulle tro att det är ett ganska fritt arbete, och när man kommit upp sig lite och spelar i de stora ligorna behöver man kanske inte jobba så mycket heller. Någon resa till Las Vegas varje år räcker :o)

Sandra sa...

Haha joo vi är nog lika kära som paret som gifte sig... ;) Haha...Joo skorna passade perfekt till klänningen och de röda fejkläderbandet. Var hur kul som helst den lördagen. De var ju lite tema över bröllopet också, alla skulle ha något rött på sig, och gärna kanske lite rockigt så jag o Oskar körde fullt ut... Här ser jag att grönt är härligt skönt. Snyggt med en ny färgskala...alltid roligt med variation. Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Jag tycker Kommunalråd verkar vara ett bra yrke. Dom brukar göra och få göra som dom vill. Och sedan kan dom alltid skylla på någon annan. Det ska barka rätt ordentligt innan dom blir synade i sömmarna, för inom Kommunen håller man ihop. Nackdelen är att titeln är rätt så grå. Men den håller i 50år till.
/Johannes L

Anja och Jonas sa...

Johannes, hahah, jag ska bli nya Lars Törnman alltså?! Nja, vet inte, han är ju rätt trist och så kör han en gammla Peugeot...

Anja och Jonas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.