tisdag 1 september 2009

Pite or not

Då har Jonas varit på intervju igen med Pitejobb i sikte. Nu är det bara att vänta och se, jobb eller inte, flytt eller inte, Pite eller inte.
Roligt för vissa och tråkigt för andra, det känns i alla fall som det bränns med flytt, det har alltid legat så långt in i framtiden med en eventuellt södergående flytt, men NU, nu är det inte Sibirien längre, snarare Medelhavet...

Men, men, den som lever får se vart det bär av. Just nu längtar Jonas lite efter vår soffa hemma och jag längtar lite..... ja...... HEM helt enkelt. Detta trots att vi lever härligt semesterliv på övertid i stugan.
Mycket kaffe på trappan, bastu, sol, utejobb, sånt man gör på sommaren fast det redan är september. Vi hänger väl kvar här i kusten ett tag till i alla fall och njuter sista sommarvärmen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh. Vad vi hoppas att Jonas får jobbet för hans skull men lappmarkerna kommer inte vara detsamma utan er. Hur ska vi kunna träffas sådär ofta som tidigare? Jag vet inte om det är helt godkänt att flytta till Pite helt enkelt..:)

Massa kramisar från Fjällnäsborna